Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Bărbat din Chișinău urmărit internațional, prins de polițiști Bărbat din Chișinău urmărit internațional, prins de polițiști
La data de 30 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu cei din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au depistat un... Bărbat din Chișinău urmărit internațional, prins de polițiști

puscarieLa data de 30 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu cei din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat 28 de ani din Republica Moldova, care era urmărit internațional.

Pe numele acestuia autoritățile din Republica Moldova au emis o cerere de extrădare, fiind condamnat de Curtea de Apel Chișinău la o pedeapsă de 7,1 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, înșelăciune și trafic de imigranți.

Polițiștii au prezentat persoana în cauză la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, pe numele său fiind emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Cel în cauză urmează a fi prezentat magistraților Curții de Apel Constanța, pentru demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile judiciare moldovene.