Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Bărbat înecat în Dunare, după ce a sărit de pe bacul ce efectuează curse între I.C Brătianu- Galați Bărbat înecat în Dunare, după ce a sărit de pe bacul ce efectuează curse între I.C Brătianu- Galați
În jurul orei 15:00, prin apel la numărul unic de urgență 112, a fost solicitată intervenția autorităților în localitatea I. C. Brătianu pentru căutarea... Bărbat înecat în Dunare, după ce a sărit de pe bacul ce efectuează curse între I.C Brătianu- Galați

În jurul orei 15:00, prin apel la numărul unic de urgență 112, a fost solicitată intervenția autorităților în localitatea I. C. Brătianu pentru căutarea unui bărbat de 38 de ani. Acesta a dispărut în Fluviul Dunărea, după ce a sărit de pe bacul ce efectuează curse între localitatea I.C Brătianu- Galați.
La locul intervenției s-au deplasat salvatorii Secției de Pompieri Măcin cu o ambarcațiune RIB și un echipaj SMURD care, împreună cu colegii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Galați, prezenți fața locului cu un elicopter SMURD, și un echipaj de poliție au efectuat căutări.
După aproximativ 3 ore, trupul bărbatului a fost găsit în apele Dunării, scos la suprafață și predat autorităților competente. Din păcate nu prezenta semne vitale.