Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Bărbat reținut pentru infractiuni la regimul rutier Bărbat reținut pentru infractiuni la regimul rutier
, infractiuniLa data de 21 septembrie a.c., politistii din cadrul Serviciului Rutier au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui... Bărbat reținut pentru infractiuni la regimul rutier

catuse-pentru-arestati1, infractiuniLa data de 21 septembrie a.c., politistii din cadrul Serviciului Rutier au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui bărbat de 35 de ani din municipiul Tulcea, cercetat sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul rutier.

În fapt, bărbatul a fost depistat de polițiști în seara zilei de 20 septembrie a.c., în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Ciucurova, județul Tulcea, cercetările efectuate stabilind că numerele de înmatriculare montate pe autoturism ar fi aparținut unui alt autovehicul iar autoturismul condus nu figurează înmatriculat în circulație.

De asemenea, polițiștii au stabilit că persoana în cauză nu posedă permis de conducere iar în primă fază ar fi declarat alte date de stare civilă decât cele reale.

Bărbatul urmează a fi prezentat Judecătoriei Babadag cu propunere de arestare preventivă.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul cu numere false de înmatriculare, conducerea unui vehicul ale cărui numere de înmatriculare au fost retrase și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.