Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Bărbatul dispărut în pădure la Babadag a fost găsit de polițiști Bărbatul dispărut în pădure la Babadag a fost găsit de polițiști
În ziua de 13 februarie a.c., în jurul orei 20.00 polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au fost sesizați prin Seviciul Unic... Bărbatul dispărut în pădure la Babadag a fost găsit de polițiști
foto arhiva

foto arhiva

În ziua de 13 februarie a.c., în jurul orei 20.00 polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au fost sesizați prin Seviciul Unic de Urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat de 82 de ani din localitatea Visterna, comuna Sarichioi, județul Tulcea, s-a rătăcit în pădurea situată în apropierea localității unde acesta are domiciliul.
La fața locului s-au deplasat în scurt timp polițiști din cadrul structurilor operative și au început căutările sub coordonarea conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea împreună cu jandarmii și pompierii tulceni, ajutați de localnici.
În jurul orei 21.30 bărbatul dispărut a fost găsit de un echipaj de poliție în apropierea pădurii din localitatea Visterna, comuna Sarichioi, județul Tulcea.
Cercetările efectuate de polițiști au stabilit că bărbatul s-a deplasat în pădure pentru a culege ghiocei iar la lăsarea întunericului s-a rătăcit.
Bărbatul i-au fost acordate primele îngrijiri medicale și a fost transportat la domiciliu.