Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Bătut într-un bar din centrul oraşului Bătut într-un bar din centrul oraşului
  Un bărbat a reclamat prin serviciul unic de urgenţă „112”, că a fost agresat fizic de persoane necunoscute, primind mai multe lovituri la... Bătut într-un bar din centrul oraşului

 

Un bărbat a reclamat prin serviciul unic de urgenţă „112”, că a fost agresat fizic de persoane necunoscute, primind mai multe lovituri la nivelul feţei.

În scurt timp, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de jandarmerie, care a verificat cele reclamate, bărbatul prezenta urme ale unei agresiuni fizice, având multiple semne de violenţă la nivelul feţei (dinte rupt cu sângerare),  acesta refuzând deplasarea la Spitalul Judeţean Tulcea pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Ulterior persoanele în cauză care l-au agresat pe bărbat, au fost identificate în incinta unei săli de jocuri electronice din municipiul Tulcea.

Din primele verificări, a reieşit faptul că Ahmet Vava în vârstă de 37 ani şi Ahmet Cochi de 22 ani, ambii cu domiciliul în municipiul Tulcea, aflaţi într-un bar situat pe strada Isaccei, provocaţi de bărbatul agresat dar şi pe fondul unor neînţelegeri, l-au lovit pe acesta cu pumnii în zona feţei.

Celor doi tineri le-au fost întocmite actele de constatare în vederea începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „loviri sau alte violenţe” faptă prevăzută şi pedepsită de art. 180, alin. 1, Cod Penal.

Actele procedurale întocmite au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea pentru continuarea cercetărilor.