Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Accidentul ar fi avut loc vineri: poliţiştii au găsit o maşină BMW răsturnată, dar fără nicio persoană în zona în care s-a petrecut incidentul...
Poliţia a ajuns la faţa locului

Poliţia a ajuns la faţa locului

Accidentul ar fi avut loc vineri: poliţiştii au găsit o maşină BMW răsturnată, dar fără nicio persoană în zona în care s-a petrecut incidentul rutier.

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Măcin împreună cu cei ai Postului de Poliție I.C. Brătianu au fost sesizați în legătură cu faptul că între I.C. Brătianu și Garvăn  pe marginea drumului este răsturnat un autoturism marca BMW.

La fața locului nu a fost identificată nicio persoană, iar din investigațiile efectuate de polițiști a rezultat că auto a fost condus de A. Ionel de 24 ani din Măcin care, Garvăn a pierdut controlul volanului răsturnându-se în afara părții carosabile. Nicio persoană nu a fost rănită în urma accidentului.

Din verificări, a rezultat că Antohie Ionel nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, părăsirea locului accidentului și conducere sub influenșa alcoolului (celui în cauză fiindu-i recoltate probe biologice).