Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Biroul Județean Tulcea al partidului REPER anunță rezultatele alegerilor interne desfășurate sâmbătă 4 noiembrie. Biroul Județean Tulcea al partidului REPER anunță rezultatele alegerilor interne desfășurate sâmbătă 4 noiembrie.
Biroul Județean Tulcea al partidului REPER anunță rezultatele alegerilor interne desfășurate cu succes, sâmbătă 4 noiembrie, respectând statutul partidului și valorile noastre fundamentale. Conform... Biroul Județean Tulcea al partidului REPER anunță rezultatele alegerilor interne desfășurate sâmbătă 4 noiembrie.

Biroul Județean Tulcea al partidului REPER anunță rezultatele alegerilor interne desfășurate cu succes, sâmbătă 4 noiembrie, respectând statutul partidului și valorile noastre fundamentale.

Conform prevederilor statutului REPER, Biroul Județean este alcătuit cu respectarea parității de gen și a procentului de tineri sub 35 de ani în proporție de 30%. Aceasta este o reflecție a angajamentului nostru pentru diversitate și echitate.

Suntem mândri să vă prezentăm noul Birou Județean al partidului REPER:

Copreședinți:

·        Marcel Ivanov și Alexandra Neli Neculai

Membri ai Biroului Județean:

·        George Scarlat

·        Carmen Daniela Dumitru

·        Bogdan Mocanu

·        Ene Alina

·        Marius Gălățeanu

·        Anca Anastasia Vasile

·        Nicolae Uncu

·        Irina Lazăr

·        Florin Burtă

Acești lideri și reprezentanți ai comunității au fost aleși pentru a susține valorile și obiectivele partidului REPER în județul Tulcea. Suntem hotărâți să lucrăm în strânsă colaborare pentru a promova transparența, echitatea și prosperitatea în județul nostru.

Marcel Ivanov:

„Experiența mea ca prefect al județului Tulcea a fost cu adevărat valoroasă. Am avut oportunitatea de a lucra în strânsă colaborare cu administrația locală, instituțiile statului și societatea civilă. Această experiență m-a învățat multe despre procesele administrative, gestionarea resurselor publice și relațiile interinstituționale. Ca și copreședinte, voi folosi această experiență pentru a facilita dialogul și cooperarea între partid și administrația locală, pentru a aduce soluții concrete problemelor județului Tulcea.

Am fost implicat în gestionarea situațiilor de urgență, în implementarea proiectelor de dezvoltare locală și în facilitarea comunicării dintre autoritățile publice și comunitate. De asemenea, am promovat colaborarea între instituții pentru a rezolva problemele legate de mediu, infrastructură și educație. Aceste experiențe m-au învățat să abordez chestiunile complexe cu răbdare și determinare.

Experiența m-a învățat importanța colaborării și a implicării active în rezolvarea problemelor. Ca și copreședinte, voi lucra împreună cu echipa noastră pentru a formula politici și proiecte care să răspundă nevoilor comunității noastre. Voi promova dialogul cu autoritățile locale și cu cetățenii pentru a dezvolta strategii eficiente de dezvoltare a județului Tulcea. Suntem determinați să aducem prosperitate și oportunități pentru toți locuitorii noștri.”

Alexandra Neli Neculai:

„Am fost întotdeauna preocupată de comunitatea noastră și am dorit să aduc schimbări pozitive în viața oamenilor din Tulcea. Am văzut politicul ca un mijloc de a face acest lucru, pentru a aborda problemele și preocupările locale cu un impact real asupra vieții oamenilor. Este o onoare să ajut comunitatea noastră și să contribui la dezvoltarea județului.

Paritatea de gen și implicarea tinerilor sunt principii fundamentale pentru REPER. Ca și copreședinte, voi colabora strâns cu membrii Biroului Județean pentru a ne asigura că aceste principii sunt respectate în toate aspectele activității noastre. Vom crea o platformă pentru tineri și femei pentru a-și exprima opiniile și pentru a lua parte activă la deciziile noastre. Împreună, putem construi un județ mai echitabil și mai prosper.

Unul dintre obiectivele noastre principale este să dezvoltăm infrastructura și economia locală pentru a oferi oportunități mai bune pentru locuitorii noștri. De asemenea, dorim să promovăm educația și să sprijinim inovarea în Tulcea. Vom lucra pentru o administrare transparentă și pentru implicarea activă a comunității în procesul decizional. Este o misiune ambițioasă, dar suntem hotărâți să reușim.”

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră și pentru implicarea în viitorul județului Tulcea.

Echipa de comunicare a Biroului Județean Tulcea al partidului REPER