Blogosferă: Tarhon și-a uitat electoratul!

Tarhon și-a uitat cititorii imediat după ce a fost ales

Tarhon și-a uitat cititorii imediat după ce a fost ales

Activi nevoie mare înainte să se aleagă pe funcții,politicienii uită brusc de toate canalele de comunicare după ce au pus mâna pe ciolan și se închid în palatele de cleștar,unele dotate cu siteme cu cartel electronice-vezi Consiliul Județean, mai abtir ferecate decât alte locuri ce le-ar putea fi destinate, gen Penitenciarul Tulcea.

Este cazul domnului președinte Victor Tarhon, care a deschis drumul campaniei electronice, și-a sedus și mai apoi abandonat cititorii pe blogul personal, http://victortarhonpdl.wordpress.com/ ,acolo unde ultima postare face referire la victoria din iunie 2008! Un fel de am învins, hai gata,nu mai avem nevoie de voi,ne revedem când veți fi necesari, peste patru ani.

Dealtfel Tarhon a recunoscut că nu mai are timp de comunicat cu electoratul, fiind preocupat cu el știe ce, fiind cam disparut din peisaj în ultima vreme.

Opoziția, călare pe blogosferă

Cel mai constant postac pe blogul personal este senatorul Trifon Belacurencu, candidat la Primăria Tulcea.Fie vreme bună, fie vreme rea, că tot e dinamovist, Belacurencu și-a comunicat acțiunile, părerile, în timp util,pe blogul personal http://belacurencu.blogspot.com/ ,ultima comunicare fiind un mesaj de condolenațe după moartea academicianului Florin Constantiniu,postat săptămâna trecută.

Mai nouț în ale netului, deputatul Horia Teodorescu postează în forță,fiind aproape la zi cu mesajele, pe http://teodorescuhoria.com/ . Să remarcăm că acest blog pare cel mai interactive, având în vedere prezența comentariilor, dar și democratic, având în vedere că și părerile contra sunt prezente la comentarii.

Ar mai există și un portal http://www.popaoctavian.ro/ , făcut probabil la grămadă de la centru, fără nici măcar o postare, iar în rest,parlamentarii și liderii politici locali nu prea au auzit de comunicarea modernă cu electoratul.Probabil și pentru că or fi constatat că oricât de mare ar fi „țeava“ de net, nu încap neam sticlele de ulei și pungile cu zahăr prin ea…………………