BOGDAN DRAGOMIR PĂRĂSEŞTE BIO DANUBIUS

Bogdan Dragomir, managerul singurului cluster din domeniul bioeconomiilor BIO DANUBIUS părăseşte funcţia de manager după mai bine de 4 ani.
Contactat telefonic acesta a a declarat:“Da, este adevărat că după 4 ani părăsesc conceptul BIO DANUBIUS, o marcă deja în domeniul agriculturii ecologice din zona noastră, un proiect de suflet al meu la care mi-am adus întreaga mea pricepere şi devotament. Însă sunt momente în care îţi dai seama că proiectele frumoase pot fi paravan pentru interese obscure, meschine şi ilegale deopotrivă, şi numele meu nu va mai gira un astfel de comportament îndoielnic.”

Bogdan Dragomir este fostul director al Cancelariei şi fostul şef al Corpului de Control al Instituţiei Prefectului, iar sub conducerea acestuia foştii concesionari din Amenajările Agricole din Delta Dunării au fost acuzați de folosirea substanțelor chimice interzise în zona RBDD, acuzații confirmate ulterior de instanțe.

FURTUNĂ ÎN LUMEA BIO LA TULCEA?
Conform portalul justiţiei, între Bogdan Dragomir şi Petrescu Petrişor sunt înregistrate litigii.

Omul de afaceri Petrescu, cunoscut în lumea agricultorilor, a mai fost implicat în zona culturilor bio, cu ceva probleme semnalate de presa centrală la acel moment.

EXCLUSIV RL. Cum a ascuns Guvernul cazul rețelei transnaționale de cereale bio falsificate