BOMBA LA ALDE TULCEA: CONSILIERUL PNL MARINESCU ESTE COPREŞEDINTE, ALEXE A DEMISIONAT! CE SPUNE CONDUCEREA PNL

Liberalii abandoneaza PNL in bratele PDL

Liberalii abandoneaza PNL in bratele PDL

Peste voinţa organizaţiei judeţene conducerea centrală a Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor a decis desemnarea consilierului judeţean liberal Petre Marinescu în funcţia de copreşedinte. Marinescu şi alţi câţiva „dezertori” fuseseră deja excluşi din structurile de conducere PNL
Un reprezentant al structurii centrale a adus vineri la Tulcea, o decizie scrisă prin care consilierul judeţean Petre Marinescu, ales PNL pe lista USL, este numit copreşedinte al ALDE Tulcea, în locul lui Anastase Alexe, primarul comunei Mihail Kogălniceanu. După aflarea acestei decizii Alexe a anunţat că demisionează din ALDE.
Conform celor de la centru Marinescu are un termen de zece zile pentru a dovedi ceea ce a promis şi anume că mai mulţi primari şi candidaţi la Primarii, membri PNL, vor semna adeziuni la ALDE.Deocamdată nici unul dintre primarii sau candidaţii PNL din aripa Popa, contactaţi de noi, nu au declarat că au de gând să renunţe la PNL pentru ALDE, alături de Marinescu stând doar câteva personaje nesemnificative cu nume ce nu spun nimic din punct de vedere politic, măturaţi din PNL, gravitând în jurul oricărei posibilităţi de a mai prinde funcţii mărunte în orice alt partid.
În caz contrar, se vor face noi numiri în conducerea organizaţiei judeţene.
Luni va avea loc o şedinţă ce se anunţă cu scântei, la care vor participa reprezentanţii organizaţiilor din judeţ
CONDUCEREA PNL:” NICI NU MAI CONTAM PE ACESTE PERSONAJE”
Legat de aceste dezertări din PNL preşedintele Vasile Gudu spune că este de aşteptat ca personaje obişnuite doar cu diverse sinecuri să alerge după altele în disperare de cauză.
„Câteva personaje gen Marinescu, Ioniţă, Pericleanu, nume nu foarte importante pentru PNL, erau deja îndepărtate din structurile de conducere, dacă unii nu au dorit să rămână să muncească pentru partid şi vizează doar funcţii, poate că e mai bine că au plecat singuri, pentru că se excludeau oricum din rândul liberalilor adevăraţi.
Legat de plecarea la ALDE pot spune că ei au încercat să destabilizeze PNL, să îl bulverseze, nu au reuşit, acum încearcă să bulverseze ALDE, nu mai este treaba mea. Dacă au plecat nu mai este cazul de excludere, statutar, vom vedea ce vom face în cazul consilierului judeţean Marinescu, care teoretic rămâne fără mandat, mă voi consulta cu juriştii noştri” ne-a declarat preşedintele PNL Tulcea, Vasile Gudu.