Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Bravo Băsescu! Bravo Băsescu!
„Liderii USL au mers în Delta pe drumurile făcute în mandatul meu “se lauda de zor blondă Elena Udrea în urmă cu ceva timp.... Bravo Băsescu!

„Liderii USL au mers în Delta pe drumurile făcute în mandatul meu “se lauda de zor blondă Elena Udrea în urmă cu ceva timp. Între timp, investiţia PDL a devenit o mare gaură în bugetul Consiliului Judeţean Tulcea, un minus de 120 de miliarde de lei vechi pe care Uniunea Europeană i-a cerut înapoi după ce a descoperit-o mare teapa dată la lucrările PDL-iste: lucrări decontate şi neidentificate în realitate. Puşcărie de lungă durată pentru responsabili, asta într-un stat de drept.
Duminică aceeaşi doamnă Udrea vine la Tulcea şi probabil nu mai are curajul să sufle nici o vorbă despre banii „greblaţi “din buget, bani ce anul acesta ar fi trebuit să ajungă la persoanele cu handicap, la Spitale, case de copii, etc. Unde sunt laudele cu care scotea ochii, da, s-a mai lăudat şi cu Triunghiul Mănăstirilor, şi aici treaba e împuţită rău, deja a venit controlul. Ce se mai afirmau unii lideri temporari de judeţ său oraş, uite că noi am făcut, se vede ceva. Da, se vede o mare furăciune pentru care ar trebui să mergeţi concret la puşcărie iar toată averea sa vă fie confiscata pentru că aţi semnat şi sunteţi responsabili. La noi toţi se ascund cu capul în pământ şi speră că romanul va uita cât mai repede. Lasă că a făcut un drum, ce dacă a costat cât o autostradă, aşa e la noi, tre să fure ceva dacă tot se face altceva, suntem obişnuiţi. Dacă am reproşat ceva vreodată cuiva a fost uitarea asta stupidă. Băsescu nu a uitat, şi bravo lui, să îşi bage duşmanul la puşcărie. Alţii cu multă candoare fac pe samaritenii şi se pupă împăciuitor. Atunci să nu va mai miraţi sau sa plângeţi că vin iar „serviciile “şi vă iau pe sus, o meritaţi cu prisosinţă.