Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENȚI BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENȚI
Agenţia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, va organiza în data de 19 octombrie 2018, începând cu ora 10,00, în foaierul Casei de... BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENȚI

foto arhiva

Agenţia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, va organiza în data de 19 octombrie 2018, începând cu ora 10,00, în foaierul Casei de Cultura a Sindicatelor, din Piața Independenței nr. 1, Tulcea, BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENȚI.

nă la această dată au fost contactaţi peste 220 agenţi economici, din care 2 angajatori de inserţie, dintre aceştia şi-au anunţat participarea 22 angajatori, din care 1 angajator de inserţie, oferind 155 locuri de munca vacante, din care 2 locuri de munca pentru angajatorii de inserţie.

 Principalele locuri de muncă oferite de către angajatori sunt in următoarele ocupatii:

  • Pentru studii superioare (8): consilier administrativ, medic stomatolog, proiectant inginer construcții, proiectant inginer instalații și inginer petrolist.

Pentru persoanele fără studii superioare (147): curier pedestru, lucrător comercial, șofer profesionist, confecționer textile, asistent medical, operator calculator, lacătuș mecanic, sudor, agent de pază, ospătar, mecanic agricol, operator stație carburanți, polizator, frezor,manipulant mărfuri, muncitor necalificat, etc.

Acţiunea îşi propune să faciliteze contactul direct între angajatori şi persoanele interesate în obţinerea unui loc de muncă. În acest sens, agenţii economici care doresc să participe la eveniment sunt rugaţi să contacteze A.JO.F.M. Tulcea, având astfel prilejul să-si recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Angajatorii care încadrează persoane din rândul şomerilor beneficiază de
facilităţile/subventiile prevazute de Legea 76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă.

Toţi absolvenţii de învăţământ, de orice nivel, care doresc să se încadreze pe locurile de muncă vacante, sunt aşteptaţi la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

La această acțiune sunt invitate toate persoanele care doresc să ocupe un loc de muncă sau din diferite motive doresc schimbarea locului de muncă.

Angajatorii care au locuri de muncă disponibile si doresc să doresc să participe la acest eveniment, sunt rugaţi să contacteze Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, din str. Grigore Antipa nr. 10, tel. 0240/516858, fax: 0240/512171  sau e-mail: ajofm@tl.anofm.ro.