Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

BURSA LOCURILOR DE MUNCA PENTRU ABSOLVENTI:  Vineri 25 septembrie 2015 BURSA LOCURILOR DE MUNCA PENTRU ABSOLVENTI:  Vineri 25 septembrie 2015
Agenţia Judeteana pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea anunţă desfăşurarea, în data de 25 septembrie 2015, a unei noi ediţii a Bursei locurilor de... BURSA LOCURILOR DE MUNCA PENTRU ABSOLVENTI:  Vineri 25 septembrie 2015

somajAgenţia Judeteana pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea anunţă desfăşurarea, în data de 25 septembrie 2015, a unei noi ediţii a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi. Acţiunea îşi propune să faciliteze contactul direct între angajatori şi persoanele interesate în obţinerea unui loc de muncă.

În acest sens, agenţii economici care doresc să participe la eveniment sunt rugaţi să contacteze A.JO.F.M. Tulcea, avand astfel prilejul sa-si recruteze personalul direct, fara intermediari, in functie de cerintele concrete ale locului de munca pe care il ofera.

Obiectivul principal al acestui eveniment il constituie cresterea gradului de ocupare pentru absolventi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate in cautarea unui loc de munca, prin intalnirea directa a cererii cu oferta de locuri de munca, in conditiile unei concurente loiale si transparente, care sa permita realizarea unui echilibru intre acestea in timpul cel mai scurt.

Absolventii unei forme de invatamint care nu si-au gasit inca un loc de munca, dar si alte categorii de persoane au sansa de a intra pe piata muncii, la Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi, ce va avea loc in data de 25 septembrie 2015.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 10,00 in foaierul Casei de Cultura a Sindicatelor din Piata Independentei nr. 1, numarul estimativ al locurilor de munca oferite de agentii economici va fi publicat in timp util de catre AJOFM Tulcea.
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaţi la sediul AJOFM Tulcea pentru din str. Grigore Antipa nr. 10, sau tel. 0240 / 516858, fax: 0240 / 512171.