CĂ TOT A PRIMIT BANI DE LA GUVERN,HOGEA VREA SĂ ÎI DEA PE RIDICAREA PLAFONULUI LA TRANSPORT PENTRU PENSIONARI

    În prag de campanie electorală și de alegeri primarul Constantin Hogea a decis că e momentul pentru ridicarea plafonului de gratuitate pentru transportul în comun al pensionarilor, până la pensia de 1200 de lei inclusiv.
    După cum motivează primarul, pentru că tot au ieșit niște bani în plus, veniți de la Guvern, după ce ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE a desființat o corecție de 25% din bugetul alocat proiectului de ECOLOGIZARE ȘI RENATURARE A POLDERULUI ZAGHEN, iar Guvernul a fost obligat să restituie Primăriei o sumă de peste 10 milioane lei: „Stabilind anumite priorități din acest disponibil, am hotărât că putem supune aprobării Consiliului Local ridicarea plafonului de gratuitate pentru transportul în comun al pensionarilor, până la pensia de 1200 de lei inclusiv.
    Sperăm că vom putea obține avizul favorabil de la Consiliul Concurenței, în așa fel încât această hotărâre să intre în vigoare, începând cu 1 septembrie 2020 “.
    Cine „am hotărât “doar Hogea știe sau poate personalitățile lui multiple care umblă hai hui pe facebook fără ca măcar să se deranjeze să organizeze o mică dezbatere publică sau o consultare în Consiliul Local cu privire la necesitățile municipiului. Insă în loc de dezvoltare durabilă, infrastructură sau alte priorități, Hogea a ajuns singur la concluzia că prioritatea numărul unu, în prag de alegeri, este ridicarea plafonului de gratuitate pentru transportul în comun al pensionarilor, deși pensionarii ar avea nevoie şi de mult promisul spital municipal, de prețuri mai mici la furnizarea energiei termice sau alte promisiuni uitate de domnul primar în ultimii 16 ani.
    Dacă tot suntem la capitolul pomeni electorale, de ce nu ar veni şi consilierii cu propuneri mai electorale, de exemplu să mărească plafonul la 1500 de lei sau de ce nu, gratuitate pentru toată lumea, că doar acum se vor supăra și cei care au pensia 1201 lei…..fără număr!