Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

„Căldura” se va scumpi, avertizează Energoterm, dupa creșterea prețului la gaze și energie electrică „Căldura” se va scumpi, avertizează Energoterm, dupa creșterea prețului la gaze și energie electrică
        „În contextul creșterii prețurilor la energie electrică și gaze naturale pe piața mondială și națională, vă informăm că pentru sezonul... „Căldura” se va scumpi, avertizează Energoterm, dupa creșterea prețului la gaze și energie electrică

 

 

 

 

„În contextul creșterii prețurilor la energie electrică și gaze naturale pe piața mondială și națională, vă informăm că pentru sezonul de iarnă 2021-2022 suntem nevoiți să actualizam prețul de furnizare al energiei termice conform noilor contracte încheiate cu furnizorii de gaz si energie electrică.

În acest sens, Energoterm SA împreună cu Primăria Tulcea fac eforturi deosebite în găsirea soluțiilor optime pentru menținerea prețului facturat către populație la un nivel suportabil de către toți beneficiarii sistemului centralizat de încălzire, asigurând în continuare subvenționarea parțială a prețului local pentru populație din bugetul local al municipiului Tulcea.
Aprobarea tarifului pentru producerea, transportul și furnizarea energiei termice și a prețului local pentru populație, se va face după obținerea avizelor necesare din partea Autorității Naționale de Reglementare in Domeniul Energiei.
Prin Legea 226/16.09.2021 privind stabilirea măsurilor de protecţie socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, clienții noștri pot beneficia de ajutoare pentru încălzirea locuinței, conform plafoanelor stabilite prin lege. Documentația necesară obținerii ajutorului pentru încălzirea locuinței o vom pune la dispoziția populației prin Direcția Asistență și Protecție Socială după apariția Normelor metodologice de aplicare ale Legii nr.226/16.09.2021 privind stabilirea măsurilor de protecţie socială pentru consumatorul vulnerabil de energie.
Va mulțumim pentru înțelegere”transmite conducerea Energoterm Tulcea .