Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Campionatul de lupte-juniori: trei medalii pentru tulceni ! Campionatul de lupte-juniori: trei medalii pentru tulceni !
  Duminică, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat la festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi care s-au întrecut în cadrul... Campionatul de lupte-juniori: trei medalii pentru tulceni !

 

Duminică, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat la festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi care s-au întrecut în cadrul campionatului de lupte – juniori.

În această competiție s-au întrecut aproximativ 300 de sportivi din țară, spun reprezentanții organizatorilor. Tulcea a participat cu patru sportivi calificați și a obținut trei medalii, a precizat Milton Popovici, maestru emerit al sportului.

„Călin Gabriel, campion al României, a obținut primul loc la categoria 46 de kilograme pentru categoria 16-17 ani, dar și pe categoria 18-20 de ani. Este un băiat extrem de bun, care ar urma să meargă la europene“, spune Milton Popovici. La categoria 50 de kilograme bronzul a fost obținut de Ștefan Petcu, iar la 84 de kilograme a urcat pe podium Nicu Gherghișan.

La eveniment a participat și Răzvan Pârcălabu, președinte al Federației Române de Lupte.

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a primit, din partea organizatorilor, o diplomă de excelență pentru susținerea activităților sportive de la nivelul județului Tulcea.

 Comunicat de presa