Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Campionatul Firmelor şi Instituţiilor, la baza sportivă „GoldenGoal” Tulcea Campionatul Firmelor şi Instituţiilor, la baza sportivă „GoldenGoal” Tulcea
La Baza Sportivă „GoldenGoal” din Tulcea, situată la Peco se va desfăşura Campionatul Firmelor şi Instituţiilor, ediția a III a. Baza sportivă va beneficia... Campionatul Firmelor şi Instituţiilor, la baza sportivă „GoldenGoal” Tulcea

La Baza Sportivă „GoldenGoal” din Tulcea, situată la Peco se va desfăşura Campionatul Firmelor şi Instituţiilor, ediția a III a.

Baza sportivă va beneficia din aceasta lună de o suprafață nouă de joc și de o tribună de 50 de locuri.

Competiţia este organizată sub egida Federaţiei de Minifotbal din România şi se va desfăşura în sistemul tur/retur, iar câştigătoarea si locul 2 vor participa la Turneul Naţional.

Lotul unei echipe va cuprinde maximum 15 jucatori. Jucătorul trebuie să fie angajat al firmei sau instituţiei care face înscrierea în campionat.

Jocurile se vor disputa între două echipe compuse din 5 jucători plus un portar şi se vor întinde pe durata a 40 de minute (două reprize a câte 20 de minute) si beneficiaza de aportul celor mai vechi si apreciați arbitri tulceni.
Prima castigatoare a Campionatul Firmelor şi Instituţiilor a fost Vard Tulcea iar anul trecut titlul a revenit pompierilor de la ISU Delta Tulcea.
Cele două echipe care ne-au reprezentat în vara lui 2022 la Râșnov, Fan Courier si Vard Tulcea(Academica Tulcea), au confirmat deja prezența si în această ediție.
Acest turneu este organizat cu scopul de a oferi competitorilor un mod de relaxare prin sport, țelul principal fiind fair play-ul.
Înscrierile sunt posibile până pe 10 martie.

Pentru mai multe detalii si informatii ne puteti contacta la 0742437786