CANDIDATUL LUPESCU, ÎNTÂLNIRE CU OAMENII DE FOTBAL DIN TULCEA

  Candidat oficial pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal, Ionuț Lupescu a vizitat ieri Tulcea împreună cu fostul internațional Costel Gâlca. La Tulcea Lupescu s-a întâlnit cu oameni din lumea fotbalului, președintele AJF Tulcea Petre Badea, reprezentanți ai autorităților locale.
  „După şase ani de administraţie în fotbal la Federaţia Română şi alţi şase la Federaţia Europeană, consider că sunt pregătit să ies din zona mea de confort şi să mă implic mai mult în acest fenomen. Mi-a fost foarte bine la UEFA în ultimii şase ani, vă asigur de acest lucru, dar a venit momentul să mă întorc acasă.
  Este momentul ca şi administraţia fotbalului românesc să facă ceea ce nu a făcut în ultimii patru ani: să sprijine legislativul acestei ţări să adopte legi atât coerente cât şi utile sportului şi în special fotbalului. Acesta îl văd ca pe un principal rol al Federaţiei Române de Fotbal: să ajutăm la adoptarea unui cadru legislativ care să permită autorităţilor locale nu să sprijine cu teamă sportul, ci să le dea efectiv posibilitatea de a înveşti în sport “a spus Ionuț Lupescu.
  Oamenii de fotbal au solicitat mai mult sprijin pentru fotbalul „mic “, baza dezvoltării fotbalului de performanță.
  La alegerile din 18 aprilie Tulcea va avea două voturi, prin reprezentanții AJF și ai clubului Delta Dobrogea.

  Un răspuns la CANDIDATUL LUPESCU, ÎNTÂLNIRE CU OAMENII DE FOTBAL DIN TULCEA

  1. bumbac gelu spune:

   buna,nu stiu foarte bine cum stau lucrurile dar pot sa va asigur ca conducerea actuala a FRF are ochi pentru toti cei care vor sa faca sport de performanta.ma numesc bumbac gelu si sunt nascut in loc.AGIGHIOL plecat la munca in strainatate de multi ani.fiul meu care implineste 15 ani curind si joaca fotbal ca portar de aprope 9 ani a fost convocat la nationala under15 in perioada 24-13\02-14 2018 descoperit de domnul GEOLGAU.Nu cred ca domnii care conduceau federatia inainte erau interesati sa incurajeze tinerii romani care joaca in strainatate.parerea mea din suflet.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Solve : *
  29 − 12 =