CANDIDATUL PNL LA PRIMĂRIE: „ELECTORATUL VREA O SCHIMBARE! HOGEA NU S-A EXPRIMAT CLAR DACĂ VA CANDIDA SAU NU “

   IMG_1761Directoarea Direcţiei de Asistenta şi Protecţie Socială din cadrul Primăriei Tulcea, Ştefana Zibileanu este candidatul PNL Tulcea pentru funcţia de primar al municipiului Tulcea. Sâmbăta în cadrul unei conferinţe de presă organizată de liberali doamna Zibileanu a făcut câteva declaraţii legate de candidatura să răspunzând totodată şi unor întrebări legate de poziţia faţă de o eventuală candidatura a şefului ei pe linie administrativă, primarul Constantin Hogea.
   „Sunt membru PNL, preşedinta organizaţiei municipale şi am obligaţia faţă de colegii mei să intru în această competiţie şi voi participa până la capăt.În cea ce priveşte candidatura domnului primar dumnealui nu s-a exprimat clar că va candida sau nu că independent, eu ştiu că domnul primar este un partener şi este membru al Partidului Naţional Liberal.
   Eu mă gândesc doar la şansele în fata electoratului, iar modul în care mă voi raporta atât în pre campanie cât şi în campanie va fi de profesionalism, de organizare, să demonstrez că sunt un bun gospodar.
   Electoratul vrea o schimbare, vrea altceva, un alt fel de politica şi am convingerea că electoratul este pregătit pentru o femeie în conducerea administraţie centrale. Nu vă ascund că anul trecut am efectuat şi un sondaj ce viza priorităţile comunităţii “a declarat candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Tulcea, Ştefana Zibileanu.
   Reuşind să stârnească zâmbetele asistentei, candidatul liberal a mai spus că la nivel de municipiu, după un sondaj mai vechi, PNL ar avea 60% din voturi.