Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

CANDIDATUL PSD PENTRU PRIMĂRIA BAIA SE RETRAGE DIN CURSĂ CANDIDATUL PSD PENTRU PRIMĂRIA BAIA SE RETRAGE DIN CURSĂ
Candidatul validat de PSD Tulcea pentru Primăria Baia, Liliana Marinescu, se retrage din cursă electorală, conform unui comunicat de presă emis de partid. „Prin... CANDIDATUL PSD PENTRU PRIMĂRIA BAIA SE RETRAGE DIN CURSĂ

liliCandidatul validat de PSD Tulcea pentru Primăria Baia, Liliana Marinescu, se retrage din cursă electorală, conform unui comunicat de presă emis de partid.
„Prin acest comunicat, doresc să anunț retragerea mea din competiția electorală, ca și candidat din partea Partidului Social Democrat, pentru funcția de primar al comunei Baia. Decizia mea este motivată atât de faptul că dețin în prezent o funcție publică cu mare încărcătură și responsabilitate cât și de solicitarea președintelui PSD și a echipei de campanie de a le fi alături în vederea câștigării alegerilor din 2016. Nu trebuie să uităm că, cel puțin la ultimele alegeri, echipa noastră a funcționat cu rezultate foarte bune la nivel de județ, dovadă stând câștigarea funcției de președinte al Consiliului Județean, a celor mai mulți primari din județ precum și victorii însemnate în cadrul alegerilor europarlamentare. A fost o decizie grea, însă am suportul tuturor celor apropiați, în special al colegilor de partid “a declarat managerul Consiliului Judeţean Tulcea, Liliana Marinescu.
„Suntem de acord cu și sprijinim decizia doamnei Liliana Marinescu de a-și retrage candidatura pentru funcția de primar al comunei Baia. Mai mult decât atât, ne bucurăm că în acest fel, domnia sa ne va sprijini în demersurile de campanie ce vor urma în vederea câștigării alegerilor din acest an. Având-o alături pe Liliana, sunt convins că ne vom atinge multe din obiectivele pe care ni le-am propus. Sincer, lipsa unui om atât de valoros pentru partid ar fi fost o mare pierdere pentru echipa județeană de campanie”, a declarat în acest sens Lucian Furdui, secretar executiv al PSD Tulcea.
Din câte se pare pentru candidatura va fi validat Mugurel Marşavela.