Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

CANDIDATURA LUI BĂLAN, SURCLASATĂ PE REŢELELE DE SOCIALIZARE DE PISICA UNUI CONSILIER LOCAL! CANDIDATURA LUI BĂLAN, SURCLASATĂ PE REŢELELE DE SOCIALIZARE DE PISICA UNUI CONSILIER LOCAL!
Anunţul privind candidatura lui Dan Lucian Bălan pentru funcţia de preşedinte al PNL Tulcea a stârnit reacţii „de amploare “pe pagina de socializare ce... CANDIDATURA LUI BĂLAN, SURCLASATĂ PE REŢELELE DE SOCIALIZARE DE PISICA UNUI CONSILIER LOCAL!

BALANFBAnunţul privind candidatura lui Dan Lucian Bălan pentru funcţia de preşedinte al PNL Tulcea a stârnit reacţii „de amploare “pe pagina de socializare ce aparţine filialei locale!
Mai exact, după postarea paginii oficiale a liberalilor tulceni, anunţul candidatului, care, ţineţi cont, este şi preşedintele organizaţiei municipale, a adunat importanta cifra de un (n.a. 1, unul singur!) like în doar opt ore!
Ca o comparaţie legată de vizibilitatea şi notorietatea atât de dragă şi necesară politicienilor, să menţionăm că în acelaşi timp, o poză cu o pisică ceva mai urâţica aşa, aparţinând consilierei Lavinia Vizauer, a adunat în aproximativ acelaşi interval de timp aproximativ 60 de aprecieri, ulterior crescând spre 80! Asta nu înseamnă că pisica ar putea candida cu şanse concrete de succes la alegerile PNL Tulcea, dar spune multe despre PISIaprecierea şi interesul membrilor de partid faţă de candidatura lui Bălan…