Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Casa de vacanță încendiată la Crișan ii aparține fostului ministru al Transporturilor, Miron Mitrea Casa de vacanță încendiată la Crișan ii aparține fostului ministru al Transporturilor, Miron Mitrea
Deja a fost identificata o persoană bănuită că provocat incendiul,aceasta a recunoscut fapta și a fost reținută. Din spusele localnicilor autorul a precizat ca... Casa de vacanță încendiată la Crișan ii aparține fostului ministru al Transporturilor, Miron Mitrea

Deja a fost identificata o persoană bănuită că provocat incendiul,aceasta a recunoscut fapta și a fost reținută. Din spusele localnicilor autorul a precizat ca „vrea sa ajungă la pușcărie”.

„Astăzi, în jurul orei 16:30, pompierii militari tulceni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa de vacanță din localitatea Crișan, județul Tulcea.
Către locul intervenției, s-au deplasat 7 subofițeri, cu două ambarcațiuni, din cadrul Pichetului de pompieri Nave operative Crișan.
La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul clădirii.
Pompierii militari au procedat la localizarea și la lichidarea incendiului folosind mijloacele specifice din dotare.
Casa fiind acoperită cu stuf, flăcările s-au extins cu repeziciune, îngreunând astfel intervenția pompierilor.
După aproximativ 4 ore, focul a fost lichidat.
În urma incendiului, au ars 7 camere din clădire, pe o suprafață de aproximativ 200 mp.
Cauza probabilă de producere a focului a fost stabilită ca fiind folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.”