CE SPUN LIDERII PNL TULCEA DESPRE CANDIDATURA FOSTULUI COLEG OCTAVIAN POPA

FOTO ARHIVA

FOTO ARHIVA

Liderii PNL Tulcea nu sunt îngrijoraţi de faptul că fostul lor coleg şi preşedinte al PNL Tulcea, deputatul Octavian Popa va candida pentru un nou mandat din partea ALDE. Întrebaţi fiind dacă acest fapt ar putea afecta electoratul liberal, deputatul Vasile Gudu şi senatorul Octavian Motoc au declarat următoarele:
„La orice apariţie pe plan politic e normal că trebuie să ne gândim ce trebuie făcut.Îl cunoaştem cu toţii pe deputatul şi fostul nostru coleg Octavian Popa, am citit şi eu declaraţiile, consider că sunt puţin riscante vizavi de ceea ce îşi doresc însă noi ştim ce avem de făcut, ne-am stabilit ţinta, în condiţiile în care lucrurile vor funcţiona aşa cum le-am stabilit. Rămâne să vedem decizia electoratului pentru că votul decide “a răspuns deputatul Gudu.
„Vreau să adaug că nu contează atât de mult faptul că la nivelul judeţului Tulcea o persoană sau alta a fost deja validata pe lista de candidaţi, e vorba despre situaţia generală în care se afla acum ALDE, cu multe probleme interne, persoane cu probleme cu legea, chiar cei din interiorul partidului se revoltă. “