Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Cei mai buni sportivi tulceni, premiați de Consiliul Județean Tulcea Cei mai buni sportivi tulceni, premiați de Consiliul Județean Tulcea
Proiectul de hotărâre privind premierea performerilor în sport va fi votat în ședința ordinară a Consiliului Județean Tulcea, care va avea loc joi, 29... Cei mai buni sportivi tulceni, premiați de Consiliul Județean Tulcea

Proiectul de hotărâre privind premierea performerilor în sport va fi votat în ședința ordinară a Consiliului Județean Tulcea, care va avea loc joi, 29 februarie, începând cu ora 15.00.

Consilierii județeni vor vota premierea sportivilor tulceni care au obținut performanțe deosebite la competițiile sportive naționale și internaționale oficiale și a antrenorilor principali care au contribuit la realizarea acestor performanțe, în anul 2023.

„Performanța acestor sportivi trebuie recunoscută şi recompensată de instituțiile administrației publice locale iar Consiliul Județean Tulcea are posibilitatea de a acorda, în conformitate cu prevederile bugetare, o serie de premii care să răsplătească eforturile depuse de tinerii sportivi și să recunoască rezultatele deosebite obținute de aceștia în cadrul competițiilor naționale sau internaționale“, se arată în proiectul de hotărâre semnat de președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Printre sportivii tulceni premiați se numără și canotorul Cătălin Chirilă (desemnat Sportivul Anului 2023), dar și Alin Șavlovschi, campion la atletism.