Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Celebrul protestatar Dide vine la Tulcea! Protest împotriva primarului Ilie și Jandarmeriei Celebrul protestatar Dide vine la Tulcea! Protest împotriva primarului Ilie și Jandarmeriei
Unul dintre cei mai cunoscuți protestatari „de profesie”, Cristian Dide, dorește organizarea unui protest la Tulcea.Manifestarea vine ca urmare af faptului că Jandarmeria Tulcea... Celebrul protestatar Dide vine la Tulcea! Protest împotriva primarului Ilie și Jandarmeriei

Unul dintre cei mai cunoscuți protestatari „de profesie”, Cristian Dide, dorește organizarea unui protest la Tulcea.Manifestarea vine ca urmare af faptului că Jandarmeria Tulcea a amendat un cetățean pentru că a huiduit un primar, mai exact pe primarul municipiului Tulcea, Ștefan Ilie.

„Subscrisa, Asociația Evoluție în Instituție,  reprezentată de Cristian-Mihai DIDE, având calitatea de Președinte,  prin prezentul vă informăm că duminică, 29.01.2023 vom organiza o adunare publică în municipiul Tulcea.

Adunarea publică va începe la ora 10:00 în fața Primăriei Tulcea unde vom afișa un banner de 25m x 2m cu mesajul: „Tovarășul primar Ilie, Fuehrer-ul Ilie!”

La ora 12:00 plecăm în marș spre sediul IJJ Tulcea. Pe traseu vom transmite același mesaj despre primar cât și faptul că „Jandarmeria apără dictatura și hoția”

În fața IJJ Tulcea vom afișa un banner de aceleași dimensiuni cu mesajul „Jandarmeria Tulcea, SS-ul Fuehrer-ului Ilie”.

La ora 19:00 se vor proiecta laser aceleași mesaje, concomitent, pe clădirea primăriei și pe sediul IJJ Tulcea.

La adunarea publică vor participa 10 persoane cu intenții pașnice. Avem informații că reprezentanții jandarmerii alături de cei ai autorităților locale vor încerca deturnarea acestei adunări pașnice și democratice.

Va mulțumim”, se arată in adresa trimisă de organizatori.

Rămâne de văzut și care va fi decizia autorităților cu privire la acest protest.