Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Centrul de Promovare a Turismului Tulcea, prezent la Salonul Mondial de Turism de la Paris Centrul de Promovare a Turismului Tulcea, prezent la Salonul Mondial de Turism de la Paris
Destinația Turistică Județul Tulcea, reprezentată cu succes și la ITB Berlin O delegație reprezentativă a Centrului Național de Informare și Promovare Turistică  din cadrul... Centrul de Promovare a Turismului Tulcea, prezent la Salonul Mondial de Turism de la Paris

SMT ParisDestinația Turistică Județul Tulcea, reprezentată cu succes și la ITB Berlin

O delegație reprezentativă a Centrului Național de Informare și Promovare Turistică  din cadrul Consiliului Județean Tulcea s-a aflat la Salonul Mondial de Turism de la Paris, găzduit de Paris Expo Porte de Versailles, în perioada 16-19 martie.

Din multitudinea de expozanți din toată lumea, destinația turistică Județul Tulcea s-a remarcat din nou cu o ofertă remarcabilă de prezentare a celor mai vizitate puncte de interes din nordul Dobrogei, cu accent pe Delta Dunării. Frumuseți naturale, locuri unice în lume, unități de cazare, pe scurt toate reperele turistice din Deltă se află în topul preferințelor vizitatorilor în cadrul evenimentului.

În același context, reprezentanții CNIPT au participat recent și la Târgul Internațional de Turism de la Berlin, unde, de asemenea, o mare parte dintre cei aproximativ 200 de mii de vizitatori s-au arătat interesați de România și, în special, de Delta Dunării.

De menționat că, cu acest prilej, Ministerul Turismului a lansat aplicația „ExploreRo”, destinată turiștilor din întreaga lume, aplicație ce promovează cele mai frumoase locuri, atracții și evenimente pe care un turist, călător sau om de afaceri le-ar putea accesa în România.