Centrul medical RoutineMed, un vis devenit realitate!

Centrul medical Routine Med, situat pe strada Mahmudiei nr. 49-51 din Tulcea şi-a deschis de ieri porţile într-o nouă prezentare şi cu un pachet de servicii medicale ce vine în sprijinul asiguraţilor din municipiu şi judeţ atât prin laboratorul de anlize cât şi prin cele 20 de specializări medicale, unele unice la nivel de judeţ.
Astfel, în cadrul modernei clinici de pe strada Mahmudiei, pe lângă laboratorul de analize medicale care a deschis calea spre ceea ce a devenit azi Routine Med, respectiv o soluţie completă şi avansată pentru nevoile pacienţilor, funcţionează cabinete medicale cu nu mai puţin de 20 de specializări. Este vorba despre Hematologie (specializare unică la nivel de judeţ Tulcea), Ortopedie, Oncologie, Oftalmologie, Obstretică-Ginecologie, Endocrinologie, Dermato-Venerologie, Urologie, Pediatrie, Cardiologie, Chirurgie Vasculară, Reumatologie, Diabet şi Boli de Nutriţie, Gastroenterologie, Medicina Muncii, Pneumologie, Medicină Internă, Neurologie, Consultanţă medico legală. În plus, în cadrul clinicii este deschisă şi o secţie de Recuperare Medicală în care pacienţii se pot interna.
„Routine Med a fost la început un vis care astăzi se poate spune că a ajuns realitate. Un vis al unui centru medical în care profesionalismul personalului este dublat de o relaţie de respect între personalul medical şi pacient. Iar azi pot să afirm că Routine Med a devenit o clinică în care actul medical este la standarde de calitate, dar şi de eficienţă”, a declarat managerul Centrului medical Routine Med Tulcea, Mihai Pavel.