Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Cercetat sub control judiciar în urma accidentului rutier provocat în localitatea Cataloi Cercetat sub control judiciar în urma accidentului rutier provocat în localitatea Cataloi
La data de 9 ianuarie a.c, un bărbat de 25 de ani, din Tulcea a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Tulcea, care... Cercetat sub control judiciar în urma accidentului rutier provocat în localitatea Cataloi

La data de 9 ianuarie a.c, un bărbat de 25 de ani, din Tulcea a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Tulcea, care a dispus continuarea cercetărilor sub control judiciar, pentru o perioada de 60 zile.
Bărbatul în cauză este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 7 ianuarie a.c., bărbatul a condus un autoturism în localitatea Cataloi, iar în apropierea unei curbe, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului și s-a răsturnat în afara unui pod.
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui pasager.
Conducătorul auto poseda permis de conducere și se afla sub influența alcoolului, având concentrația de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.