Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Cine este bărbatul arestat pentru săvârșirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. A fugit de la locul accidentului Cine este bărbatul arestat pentru săvârșirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. A fugit de la locul accidentului
          În evidenţele Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea a fost înregistrată cauza privind pe inculpatul A.T.P., cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de conducere... Cine este bărbatul arestat pentru săvârșirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. A fugit de la locul accidentului

          În evidenţele Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea a fost înregistrată cauza privind pe inculpatul A.T.P., cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că la data de 25.04.2024, în jurul orei 14.00, deşi nu deţine permis de conducere,inculpatul A.T.P. a condus pe str. Eternității din Tulcea un autoturism  marca WV, înmatriculat in Marea Britanie iar pe fondul unei depășiri neregulamentare efectuate de acesta,  a intrat în coliziune cu un stâlp de beton de pe marginea drumului, în urma impactului rezultând pagube materiale. Cu toate acestea, imediat după producerea accidentului inculpatul a fugit de la locul accidentului continuându-și deplasarea pe drum public, deși autoturismul său prezenta numeroase avarii însă, la scurt timp,  a fost identificat și reținut de organele de poliție rutieră.

           Întrucât fapta inculpatul A.T.P.  prezenta pericol pentru ordinea publică, la data de 26.04.2024 procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea au formulat o propunere de arestare preventivă a acestuia, propunere ce a fost însuşită de Judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Judecătoriei  Tulcea iar  inculpatului A.T.P.  i-a fost emis un mandat de arestare pe o durată de 30 de zile. 

           Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale .