Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

CINE ESTE „PACIENTUL DAT CU MOPUL “: HOŢ DIN BISERICI, PORECLIT SINUCIGAŞUL DE SERVICIU! CINE ESTE „PACIENTUL DAT CU MOPUL “: HOŢ DIN BISERICI, PORECLIT SINUCIGAŞUL DE SERVICIU!
Deja celebrul „pacient “ce a făcut valva după filmarea de la Spitalul Judeţean, filmare ce prezintă dealtfel doar o mică parte din evenimentul real,... CINE ESTE „PACIENTUL DAT CU MOPUL “: HOŢ DIN BISERICI, PORECLIT SINUCIGAŞUL DE SERVICIU!

moise pozaDeja celebrul „pacient “ce a făcut valva după filmarea de la Spitalul Judeţean, filmare ce prezintă dealtfel doar o mică parte din evenimentul real, se numeşte Moise Cristian.

Moise are un istoric destul de încărcat şi se poate spune că era deja un obişnuit al spectacolelor publice, dar şi un apropiat de cele sfinte…

Atât de apropiat, încât are două condamnări la activ pentru furt din biserici.

„Modul său de operare era simplu, se ducea ca muncitor zilier pe lângă lăcaşurile de cult, câştiga încrederea oamenilor, mai asista la slujbe şi apoi rămânea prin biserici şi fură ce găsea, banii din cutia milei, alte mici obiecte “povestesc anchetatorii.

A mai fost acuzat şi de furtul unei poşete în cartierul Dallas, însă a scăpat prin acordul părţilor, victima nedorind o confruntare în instanţă cu Moise, având şi probleme de sănătate.

moise1Oamenii legii spun că Moise Cristian figurează cu domiciliul pe Ceatalchioi, acolo unde a mai lucrat ca zilier, însă este din Tulcea.

„Este implicat în scandaluri multiple, este violent cu accente pe automutilare, posibil consumator de etnobotanice şi în general alcool, atunci când creează şi probleme. Poliţiştii au fost solicitaţi de mai multe ori să intervină, inclusiv la Spital la Urgenţe, apoi era predat la secţia de psihiatrie, dar acolo poate fi ţinut doar 11 zile, el se potolea în acele zile, apoi era lăsat să plece şi o luă de la capăt. Poate fi internat forţat doar

foto Obiectiv

foto Obiectiv

prin decizia instanţei “mai spun oamenii legii.

S-a mai remarcat şi prin cele câteva spectacole stradale, atunci când s-a automutilat şi s-a căţărat pe diverse clădiri, ameninţând că se sinucide.