Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Complexul agroalimentar din Babadag, modernizat cu ajutorul Consiliului Judeţean Complexul agroalimentar din Babadag, modernizat cu ajutorul Consiliului Judeţean
Consilierii judeţeni vor dezbate la finele lunii un proiect de asociere cu oraşul Babadag prin Consiliul Local Babadag în vederea realizării obiectivului de investiţii... Complexul agroalimentar din Babadag, modernizat cu ajutorul Consiliului Judeţean

babadagConsilierii judeţeni vor dezbate la finele lunii un proiect de asociere cu oraşul Babadag prin Consiliul Local Babadag în vederea realizării obiectivului de investiţii „Modernizare Complex Agroalimentar, str. Geamiei nr. 9, oraș Babadag, județul Tulcea”.
„Actuala piaţa de desfacere a produselor alimentare din oraşul Babadag, construită în anul 1964, nu corespunde cerinţelor actuale de igienă, privind depozitarea şi desfacerea produselor. Spaţiile sunt insuficiente şi nu asigura accesul producătorilor din zonă. Deasemenea calea de acces este neamenajata iar traficul este dificil “se arata n nota de fundamentare semnată de preşedintele Horia Teodorescu. Finanţarea se va face în procent de 90% din bugetul Consiliului Judeţean, restul urmând să fie acoperit de Consiliul local babadag.
„Încă din campania electorală trecută am mers împreună cu domnul preşedinte Teodorescu în acea piaţă şi după ce cetăţenii ne-au atras atenţia asupra stării în care se afla, am promis că vom rezolva această problemă, iată că acum cu sprijinul Consiliului Judeţean se va rezolva concret “a declarat viceprimarul oraşului Babadag, Iordan Năstase.