Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

COMUNICAT DE PRESĂ  ÎNFIINȚARE PUNCT TEMPORAR DE LUCRU PLAJA CIUPERCA COMUNICAT DE PRESĂ  ÎNFIINȚARE PUNCT TEMPORAR DE LUCRU PLAJA CIUPERCA
Începând cu data de 22.07.2017 se va înființa un punct temporar de lucru dotat cu o ambarcațiune cu chilă rigidă și borduri moi (RIB),... COMUNICAT DE PRESĂ  ÎNFIINȚARE PUNCT TEMPORAR DE LUCRU PLAJA CIUPERCA

IMG_5916Începând cu data de 22.07.2017 se va înființa un punct temporar de lucru dotat cu o ambarcațiune cu chilă rigidă și borduri moi (RIB), fiind deservit de un conducător ambarcațiune și un paramedic.

Punctul de lucru se înființează datorită necesității asigurării intervenției prompte și eficiente cu reducerea considerabilă a timpului de răspuns, în scopul protejării vieții cetățenilor și luând în considerare intervențiile din perioada anilor anteriori respectiv autoturism răsturnat în lac, tentative de suicid prin înec, accidente ale bărcilor de agrement, ascunderea unor infracțiuni, etc.

Punctul de lucru va funcționa într-o locație pusă la dispoziție de Primăria municipiului Tulcea, în perioada 22.07 – 01.09.2017, în intervalul orar 09.00 – 19.00.