Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Comunicat de Presă:Alegeri la P.M.P. Tulcea Comunicat de Presă:Alegeri la P.M.P. Tulcea
Sambata 30.09.2017 a avut loc Conferința Filialei Județene a Partidului Mișcarea Populară Tulcea pentru alegerea Consiliului Executiv Județean Tulcea începand cu ora 10:00 la... Comunicat de Presă:Alegeri la P.M.P. Tulcea

pmp1Sambata 30.09.2017 a avut loc Conferința Filialei Județene a Partidului Mișcarea Populară Tulcea pentru alegerea Consiliului Executiv Județean Tulcea începand cu ora 10:00 la Sala M. Kogălniceanu din Municipiul Tulcea.

La acest eveniment au fost prezenți din partea Consiliului Executiv Național PMP domnul Presedinte Executiv EUGEN TOMAC alaturi de domnul Deputat de Diaspora DORU-PETRIȘOR COLIU si domnul Senator Ion Ganea care au transmis mesaje  de sustinere și implicare in dezvoltarea și consolidarea Organizației Județene PMP pe scena politică locală. Domnul Președinte Executiv Eugen Tomac a transmis un mesaj celor 172 de delegati prezenți în sală cu privire la politica națională a partidului și aici amintesc că a precizat și punctat faptul că Partidul Mișcarea Populară are drumul lui pe scena politică din Romania și nu va fuziona cu vreun alt partid având puterea necesara de a se consolida și reprezenta o alternativă puternică în viitoarele competiții electorale, deasemnea a precizat că Partidul Mișcarea Populară e singurul partid care are un obiectiv de țara și anume Unirea cu Republica Moldova.

pmp2In cadrul Conferinței Filialei Județene a Partidului Mișcarea Populară Tulcea a fost ales noul Consiliu Executiv Județean care este format din Presedinte : VICTOR TARHON, Prim- Vicepresedinte: LAURENTIU TRANDAFIR, Secretar General : LAURENTIU – NICU IVANOV, Secretar General Adjunct: DANIELA CONDRATOV in primele patru funcții de conducere urmați de 7 Vicepresedinți și  7 Secretarii Executivi.

Domnul Presedinte al Consiliului Executiv Județean PMP Tulcea Victor Tarhon a multumit colegilor prezenți în sală pentru votul de încredere acordat în cadrul acestor alegeri și  a promis colegilor delegați că va avea aceași implicare în activitățiile interne ale partidului cât și în viitoarele competiții electorale care împreuna cu noul Consiliu Executiv Județean le va coordona și va lupta pentru ca PMP să fie cu adevarat o forță politică în Județul Tulcea.