Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Concursul „Dobrogea, pământ românesc“, a treia ediție Concursul „Dobrogea, pământ românesc“, a treia ediție
Consiliul Judeţean Tulcea celebrează cei 145 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria Mamă România prin organizarea ediției a III-a a concursului „Dobrogea,... Concursul „Dobrogea, pământ românesc“, a treia ediție

Consiliul Judeţean Tulcea celebrează cei 145 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria Mamă România prin organizarea ediției a III-a a concursului „Dobrogea, pământ românesc“.

Concursul se adresează tuturor elevilor din județul Tulcea, indiferent de vârstă. Concurenții vor trebui să realizeze o lucrare care să respecte tema dată, modul de exprimare fiind liber. Astfel, vor fi acceptate în concurs: picturi/ desene, machete, poezii/cântece, compuneri/eseuri, toate acestea fiind o exprimare artistică a momentului istoric 14 noiembrie 1878 sau evoluția Dobrogei de-a lungul timpului.

Lucrările vor fi înscrise în concurs exclusiv pe e-mailul comunicare.cjtulcea@yahoo.com, până la data de 10 noiembrie 2023, precizându-se numele copilului și vârsta, numele părintelui/ tutorelui legal și numărul de telefon.

În situaţia în care, la înscrierea lucrării în concurs, nu se primeşte o confirmare de primire pe e-mail, concurenții sunt rugați să contactaţi Serviciul Comunicare, Relaţii Externe, Anticorupţie şi Promovarea Judeţului la numărul de telefon 0240 502208.