Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Conducea fără permis :un tânăr de 16 ani din Măcin a decedat! Conducea fără permis :un tânăr de 16 ani din Măcin a decedat!
Secția de pompieri Măcin a fost solicitată să intervină azi dimineata la un accident rutier care s-a petrecut pe DN22D între localitatea Măcin și... Conducea fără permis :un tânăr de 16 ani din Măcin a decedat!

Secția de pompieri Măcin a fost solicitată să intervină azi dimineata la un accident rutier care s-a petrecut pe DN22D între localitatea Măcin și popasul Hanul Grecilor. Un autoturism cu 3 persoane de sex masculin a ieșit de pe partea carosabilă. În autoturism erau 2 persoane în vârstă de 16 ani și 1 de 20 din localitatea Măcin. Una din persoanele de 16 ani, deși i-au fost aplicate manevre de resuscitare, a fost declarata decedată. Celelalte 2 persoane au fost transportate la Spitalul Măcin cu multiple traumatisme, dar conștienți.

Politistii au stabilit ca masina era condusa de adolescentul de 16 ani care a decedat, el neavand permis de conducere. Conform primelor informatii, accidentul s-a produs deoarece tanarul nu a adaptat viteza la conditiile de drum.