Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

CONDUCEREA AQUASERV PROMITE CĂ PROBLEMELE DE LA MĂCIN SUNT APROAPE REZOLVATE! CONDUCEREA AQUASERV PROMITE CĂ PROBLEMELE DE LA MĂCIN SUNT APROAPE REZOLVATE!
Problemele reclamate de locuitorii orașului Măcin referitoare la furnizarea defectuoasă a apei de către operatorul regional Aquaserv SA Tulcea sunt pe cale să se... CONDUCEREA AQUASERV PROMITE CĂ PROBLEMELE DE LA MĂCIN SUNT APROAPE REZOLVATE!

Problemele reclamate de locuitorii orașului Măcin referitoare la furnizarea defectuoasă a apei de către operatorul regional Aquaserv SA Tulcea sunt pe cale să se rezolve, precizează conducerea societății, în urma unei interpelări transmise de către deputații tulceni Anișoara Radu și Mirela Furtună.
„În calitate de deputat de Tulcea, am primit la cabinetul parlamentar din Măcin, săptămâna trecută, un grup de localnici care m-au informat asupra problemelor pe care le au în privinţa furnizării apei potabile.
Aceştia mi-au spus că furnizarea apei potabile este întreruptă în fiecare zi, în medie între 3 şi 5 ore, în ciuda solicitărilor consumatorilor de a nu mai fi întreruptă. Mai mult, o parte dintre locuitori s-au plâns şi de faptul că apa, chiar şi atunci când curge, nu are presiune.
Toate aceste probleme sunt de natură să afecteze traiul zilnic al măcinenilor şi consider că trebuie luate măsuri urgente pentru rezolvarea lor “a declarat deputatul Anișoara Radu, care a transmis și oficial aceste probleme către conducerea Aquaserv.
Între timp, spune directorul Aquaserv, Ion Caraman, care totuși a uitat să răspundă oficial solicitării scrise, situația s-a mai îmbunătăţit.
„Au fost probleme cu lucrările de branșamente, am avut probleme și după ploi, când au fost lucrări afectate, plus că și firma care lucra la Măcin are probleme, așa că am trimis noi niște utilaje, din câte am fost informat în ultimele 15 zile nu am mai avut mari probleme. Continuăm lucrările, sperăm să rezolvăm cât mai repede “ne-a declarat directorul Aquaserv Tulcea.
„Voi ține legătura cu persoanele care au ridicat aceste probleme la cabinetul meu parlamentar din Măcin, sper să fie așa cum promite domnul director, să se țină de treabă și să rezolve problemele oamenilor “a mai declarat deputatul de Tulcea Anișoara Radă.