Conducerea Consiliului Județean, gazdă generoasă pentru colindătorii din școlile tulcene

    cjc1Vicepreședintele Consiliului Județean, Dumitru Mergeani, și administratorul public al județului, Vasile Strat, au întâmpinat luni, 19 decembrie, prima serie de colindători din acest an. Concret, foaierul Consiliului Județean a găzduit patru grupe de colindători alcătuite din copii de vârstă școlară, care au cântat și încântat auditoriul cu frumoase colinde de Crăciun.

    Prima zi a colindelor a început cu micuții de la clasa 0 B „Albinuța” a Școlii nr. 12, urmați, la scurte intervale, de elevii  Școlii Profesionale „Danubius”, ai Școlii Gimnaziale Speciale nr. 14 precum și de micii reprezentanți ai Asociației „Centrul de Informare, Consultanță și Promovare a Rromilor” Tulcea.

    Pentru frumoasele momente oferite în prag de Crăciun, toți colindătorii au primit pungi cu dulciuri din partea conducerii CJ Tulcea,stând apoi bucuroși la poză cu generoasele gazde.

    Alte serii de colindători, mai mari și mai mici și școlile județului, sunt așteptați  la Consiliul Județean în zilele de 20 și 22 decembrie 2016.