CONDUCEREA PARCHETELOR TULCENE, ÎNCĂ 6 LUNI DE MANDAT, FĂRĂ CONCURS

Membri secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii au aprobat prelungirea delegării începând cu data de marţi 16 iulie, pentru funcţiile de conducere din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.
Membri C.S.M. au aprobat prelungire a delegării în funcţia de prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea a doamnei CREŢU COCA MARINĂ, procuror la aceeaşi unitate de parchet, începând cu data de 16 iulie, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, in condiţiile legii, dar nu mai mult de şase luni. Deasemenea, a fost aprobată prelungirea delegării în funcţia de prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea a doamnei CASIAN – MAUNA ANA MARIA, procuror la aceeaşi unitate de parchet.
La fel şi propunerea de prelungire a delegării în funcţia de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag a doamnei procuror MOCIOI CRISTINA MARIA.
Tot prin delegare, încă de la data de 1 iulie a fost prelungit cu 6 luni mandatul prim procurorului Dan Stepanencu la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea.