Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

CONSILIER PNL:” SUNT PRO USL. PDL SĂ NU ÎŞI MAI FACĂ DEGEABA PLANURI!” CONSILIER PNL:” SUNT PRO USL. PDL SĂ NU ÎŞI MAI FACĂ DEGEABA PLANURI!”
Deşi PDL şi PNL Tulcea şi-au făcut în semi-secret planuri pentru formarea unei noi majorităţi în Consiliul Judeţean şi schimbarea vicepreşedintelui Strat, planurile au... CONSILIER PNL:” SUNT PRO USL. PDL SĂ NU ÎŞI MAI FACĂ DEGEABA PLANURI!”

Deşi PDL şi PNL Tulcea şi-au făcut în semi-secret planuri pentru formarea unei noi majorităţi în Consiliul Judeţean şi schimbarea vicepreşedintelui Strat, planurile au fost date peste cap în şedinţa de azi 27 iunie, după discursul consilierului liberal Petre Badea.
“Eu nu uit că am fost ales consilier judeţean pe lista USL, oamenii m-au votat pe lista USL, nu pe altă listă sau alianţă. Suntem la doi ani de la alegeri tot în faţa oamenilor care ne-au ales, vreau s ava felicit domnule preşedinte Teodorescu pentru activitate, vreau să le mulţumesc şi angajaţilor din Consiliul Judeţean care lucrează foarte bine deşi au salarii mici, vreau să vă felicit şi pentru resuscitarea fotbalului tulcean, după cum se ştie fostul club susţinut de Consiliul Local este dizolvat, cu datorii imense, sper că cineva va fi tras la răspundere, vă felicit pentru proiectul Delta Dobrogea, echipă ce a promovat deja în Liga a treia.
Eu precizez că voi fi alături de dumneavoastră, alături de USL, iar colegii de la PDL să îşi pună pofta în cui, nu voi fi părtaş la jocurile lor de culise.Cât voi fi eu consilier, nu voi susţine o alianţă cu PDL, după ce am luptat în campania electorală împotriva lor, ne-am bate joc de cei ce ne-au votat” a declarat consilierul judeţean Petre Badea.
Badea, preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Tulcea, i-a oferit cadou preşedintelui Teodorescu o fotografie a premierului Victor Ponta care are în mână un fanion al clubului Delta Dobrogea Tulcea.
“Ştiu că mulţi au rămas în aer după aceasta declarative a mea, spre deosebire de alţii care se dau în opoziţie doar pe la cârciumi dar încasează bani de pe la diverse instituţii – direct sau indirect eu am spus clar ce am avut de spus, în direct, în cadru oficial” a mai spus după şedinţă consilierul liberal.