Trei consilieri cu experienţă au dispărut de pe lista PNL pentru Consiliul Local!

   pnlNume „grele “, cu experienţa mai multor mandate, nu se mai regăsesc pe lista de candidaţi pentru Consiliul Local depusă de PNL Tulcea.
   Fostul viceprimar Andrian Ampleev, veteranul Cantemir Gafar, Anton Valeriu, precum şi mai tânărul actual consilier liberal Constantin Dumitru, nu se mai regăsesc pe lista de candidaţi. Dintre actualii consilieri se mai regasesc pe lista viceprimarul Sacu,Chistruga,Pavel Viorica si Frandes Claudia.
   Ştefană Zibileanu, Sacu Stere, Octavian Motoc, Ionuţ Spunoaie, Pavel Viorica, Costel Herea, Corneliu Chistruga, Frandes Claudia, Gabriel Stoica, Ciureanu Constantin, Ana Elena Sevastin, Vizireanu Vasile, sunt numele aflate în zona eligibilă, ţinând cont şi de faptul că Motoc se va retrage cu siguranţă după alegeri, lăsând locul unui alt candidat, iar doamna Zibileanu nu va rămâne oricum pe funcţia de consilier local, dacă va rata scaunul de primar, fiind angajată în cadrul Direcţiei de Asistenta şi Protecţie Socială.Pe lista mai apar şi persoane ce vor trebui să aleagă eventual între mandatul de consilier şi afacerile cu Primăria.
   Ca fapt divers, pe lista îl mai regăsim, pe poziţia 22, pe artistul plastic Ibrahima Keita, practic primul candidat de culoare, apare şi un reprezentant al Partidei Romilor- Gabi Stoica dar şi un fost consilier PPDD, Chirachina Dan.