Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Consilierii PNL Tulcea blochează finalizarea asfaltării a două drumuri județene Consilierii PNL Tulcea blochează finalizarea asfaltării a două drumuri județene
„După o guvernare dezastru care a adus țara în haos, sărăcie și frig, după ce au eliminat subvenția la energie pentru locuitorii Deltei Dunării,... Consilierii PNL Tulcea blochează finalizarea asfaltării a două drumuri județene

„După o guvernare dezastru care a adus țara în haos, sărăcie și frig, după ce au eliminat subvenția la energie pentru locuitorii Deltei Dunării, PNL blochează acum finalizarea asfaltării a două drumuri județene cu finanțare europeană.

Dacă cele două drumuri nu vor fi finalizate în termenele stabilite, cele 24,5 milioane de euro finanțare europeană pentru acestea vor trebui înapoiate din buzunarul tulcenilor, doar din cauza incompetenței consilierilor județeni PNL.

Aceștia s-au abținut ieri de la votul pentru ajustările conforme cu clauzele contractuale necesare pentru finalizarea drumurilor județene Baia – Ceamurlia de Sus și Stejaru – Cerna, cu o lungime de 63,62 km, împiedicând astfel concretizarea lucrărilor deja realizate în proporție de 90%, respectiv 99,5%.
Ajustările vin tot în urma guvernării dezastruoase, care a determinat explozia prețurilor la materialele de construcții.

Consilierii județeni liberali și-au dovedit din nou dezinteresul față de județul Tulcea și, lipsiți de orice formă de onoare față de tulceni, s-au împotrivit finalizării unor lucrări importante pentru infrastructura rutieră a județului.

Toți consilierii, indiferent de culoare politică, au depus un jurământ pentru a lucra în folosul cetățenilor. PNL Tulcea demonstrează constant că este doar un grup toxic, care pune interese personale și de partid în fața intereselor tulcenilor și care confundă administrația cu politica.
Ei vor cere voturi tulcenilor din nou peste câțiva ani, senini și falși”.

Comunicat PSD Tulcea