CONSILIERUL TRASEIST CHIRACHINA RĂMÂNE ÎN AFARA CONSILIULUI LOCAL

      chirachinaTribunalul Tulcea a respins cererea fostului consilier local Dan Cătălin Chirachina cu privire la suspendarea ordinului prin care a rămas fără mandat. Până la judecarea pe fond fostul consilier nu va mai putea participa la şedinţe, iar dacă judecata va dura cel puţin câteva luni, chiar dacă ar avea câştig de cauză, e greu de crezut că acesta va mai prinde actualul legislativ local, până la alegerile din vara viitoare.
      Soluţia pe scurt: Respinge cererea privind suspendarea executării Ordinului nr.152/10.09.2015 emis de Instituţia Prefectului Judeţului Tulcea, ca nefondată. Cu recurs în 5 zile de la comunicare Respinge cererea privind suspendarea executării Ordinului nr.152/10.09.2015 emis de Instituţia Prefectului Judeţului Tulcea, ca nefondată.
      Chirachina a rămas fără mandatul de consilier local după ce Prefectura a transmis Consiliului Local ordinul prefectului privind vacantarea postului de consilier, deoarece Chirachina, fost consilier independent, a semnat adeziuni atât la PNL cât şi la PSD, acestea fiind înregistrate oficial la registratură Consiliului Local.