Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Contractul privind reabilitarea străzilor : Mahmudiei, Eternității, Babadag și Isaccei a fost REZILIAT!Se pierd fondurile europene,Primăria vrea să ia un imprumut bancar! Contractul privind reabilitarea străzilor : Mahmudiei, Eternității, Babadag și Isaccei a fost REZILIAT!Se pierd fondurile europene,Primăria vrea să ia un imprumut bancar!
Contractul privind reabilitarea străzilor : Mahmudiei, Eternității, Babadag și Isaccei, parte integrantă a contractului privind „MODERNIZAREA PARCULUI AUTO DE TRANSPORT CĂLĂTORI DIN MUNICIPIUL TULCEA... Contractul privind reabilitarea străzilor : Mahmudiei, Eternității, Babadag și Isaccei a fost REZILIAT!Se pierd fondurile europene,Primăria vrea să ia un imprumut bancar!

Contractul privind reabilitarea străzilor : Mahmudiei, Eternității, Babadag și Isaccei, parte integrantă a contractului privind „MODERNIZAREA PARCULUI AUTO DE TRANSPORT CĂLĂTORI DIN MUNICIPIUL TULCEA PRIN ACHIZITIONAREA DE VEHICULE NEPOLUANTE PENTRU TRANSPORTUL PUBLIC”  a fost REZILIAT, transmite viceprimarul Dragoș Simion, după ședința de azi a Consiliului Local.

„Astfel, astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Local Tulcea, a fost aprobat noul deviz actualizat,  majorat cu aproape 5.000.000 euro, după care urmează o NOUĂ și ANEVOIOASĂ procedură de licitație , care va dura luni și luni de zile … ! 

Ce înseamnă asta?

Înseamnă că str. MAHMUDIEI  și ETERNITĂȚII, care au fost deja „mutilate” vor rămâne așa … până când va fi desemnat un alt câștigător al licitației ! 

Ba chiar mai mult, valoarea investițiilor a crescut … cu aproape 5.000.000 EURO, bani care, deocamdată, conform celor declarate de dl. George Șinghi, vor fi alocate din BUGETUL LOCAL, mai exact din creditul bancar contractat de Primăria Tulcea !

Să citez un clasic în viață  : „Aici sunt banii dumneavoastră ! „

De reținut, este faptul că termenul de finalizare al proiectului este 31.12.2023, iar dacă acesta nu va putea fi prelungit, înseamnă că este posibil să pierdem finanțarea întregului proiect în valoare totală de aprox. 24. 650.000 EURO !

Și uite așa … avem administrație „de succes” , care se pare că nu reușește să implementeze proiectele lăsate „moștenire” , nemaivorbind de proiectele „mărețe ” pe care le vedem constant doar în „poze”!

Dar până una … alta … vom suporta „condițiile de trafic moderne” dar și viziunea „modernistă” cu care ne-am obișnuit deja în ultimii aproape 3 ani ! ” a transmis viceprimarul Simion,aflat in opoziție cu majoritatea formată din PNL,PSD și USR in Consiliul Local.