Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Mai multe cherhanale din zona Deltei Dunării sunt controlate astăzi de reprezentanții Agenției Naționale Sanitar Veterinare și Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură.Gurile rele...

Mai multe cherhanale din zona Deltei Dunării sunt controlate astăzi de reprezentanții Agenției Naționale Sanitar Veterinare și Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură.Gurile rele spun că autoritățile încearcă să tempereze elanul revolutionar al proprietarilor de cherhanale, după ce aceștia au criticat vehement și public mai multe proiecte legate de fiscalitate sau înființarea Bursei de Pește.

„Au fost persoane care în momentul în care erau la ședințe pentru a se împotrivi măririi taxelor, bursei de pește, au primit telefon că vezi că suntem în control la tine la cherhana,șantaj pe față.Acum răzbunarea continua, cine e cu puterea stă liniștit, cine nu o pățește, asta e democrația“spune reprezentantul unei cherhalale, sub protecția anonimatului.

Autoritățile de „represiune“ și control au descins la Sulina în urmă cu jumătate de oră, urmând să viziteze Sfântu Gheorghe.