Copresedintele ALDE Tulcea, Petre Marinescu:„ Domnilor tehnocraţi, dacă în această ţară sănătatea nu mai este importantă pentru acest guvern este cazul să plecaţi”

aldeCunoscut tulcenilor ca om de fotbal, atât ca jucător dar mai ales cu performanţele obţinute ca preşedinte al clubului de fotbal FC DELTA TULCEA, Petre Marinescu, copreşedinte al Filialei Teritoriale ALDE din judeţul nostru, este şi un observator al actului de guvernare.
În săptămânală întâlnire cu presa locală, Petre Marinescu a abordat un capitol foarte sensibil, sănătatea. Scandalul dezinfectanţilor este în toi şi nimeni nu a început măcar să cuantifice câte vieţi au fost curmate doar de dragul îmbogăţirii rapide.
Astfel, “în aproape toate ministerele lucrurile sunt duse spre punctul de la care nu mai pot fi îndreptate. La ministerul sănătăţii este cu atât mai grav cu cât este vorba despre sănătatea oamenilor.
marinescuÎn acest moment suntem în situaţia inacceptabilă de a creşte neîncrederea în sistemul de sănătate tocmai din cauza proastei administrări. Oamenii stau şi se întreabă dacă să meargă la spital şi sa moară cu zile acolo sau să stea acasă, nu toată lumea putând să meargă în sistemul privat, rolul acestui sistem nefiind acesta.
Demisia ministrului Cadariu a venit foarte târziu, problemele au rămas, să nu uităm că scandalul dezinfectanţilor a plecat de la o anchetă jurnalistică şi nu de la un control al Corpului de control al ministerului” a precizat Petre Marinescu.
Vizibil iritat de această nepăsare criminală sau complicitate, cine ştie, de la nivelul Ministerului Sănătăţii, Petre Marinescu care este şi candidat la alegerile din 5 iunie, atât la consilieri judeţeni cât şi la consilieri municipali, a continuat. “S-a văzut până unde a mers acesta caracatiţa uriaşă a corupţiei şi nepăsării iar la nivelul executivului se tratează problemă de parcă am avea tot timpul din lume. Domnilor tehnocraţi, sau mai bine zis mediocraţi, dacă în această ţară, sănătatea nu mai este importantă pentru acest guvern este cazul să plecaţi, şi asta cât mai repede”.

Publicitate electorala