Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

COSMIN BOIANGIU, FAVORIT PENTRU POSTUL DE VICEPREŞEDINTE AL CONSILIULUI JUDEŢEAN! COSMIN BOIANGIU, FAVORIT PENTRU POSTUL DE VICEPREŞEDINTE AL CONSILIULUI JUDEŢEAN!
Conform discuţiilor de azi şi în urma acordului de colaborare semnat la nivel naţional de PSD şi PPDD, la nivelul Consiliului Judeţean Tulcea se... COSMIN BOIANGIU, FAVORIT PENTRU POSTUL DE VICEPREŞEDINTE AL CONSILIULUI JUDEŢEAN!
Cosmin Boiangiu, presedintele PPDD Tulcea

Cosmin Boiangiu, presedintele PPDD Tulcea

Conform discuţiilor de azi şi în urma acordului de colaborare semnat la nivel naţional de PSD şi PPDD, la nivelul Consiliului Judeţean Tulcea se prefigurează o nouă majoritate dar şi un nou vicepreşedinte!

Nouă majoritate se bazează pe 16 voturi în Consiliul Judeţean, iar dacă îşi va manifesta acceptul, persoană nominalizată pentru a prelua o funcţie de vicepreşedinte, în locul liberalului Şişcu, este preşedintele interimar al PPDD Tulcea, Cosmin Boiangiu.

Cu o declaraţie normală pentru un politician dorit de toate coaliţiile posibile, Cosmin Boiangiu s-a limitat să declare că este dispus la negocieri, scopul fiind o bună funcţionare a Consiliului Judeţean, spre binele comunităţii.

În aceste condiţii, singura şansă a potenţialei alianţe PNL-PDL este sacrificarea unui post de vicepreşedinte, cel mai probabil tot cel al lui George Şişcu, însă varianta sta în picioare doar dacă PNL ar fi sigur pe toate voturile deţinute în Consiliul Judeţean, situaţie ce nu este clară în momentul de fată.