Cristian Alexandru Iordan :”Merg în Parlament pentru a-i ajuta pe tulceni, nu pentru a-mi găsi un loc pentru confortul personal”

  Merg în Parlament pentru a-i ajuta pe tulceni, nu pentru a-mi găsi un loc pentru confortul personal. Toți cei care mă cunosc știu că sunt un om de echipă și că nu mă dezic niciodată de principii. Astfel aș vrea să mă cunoscă în această campanie tulcenii, pentru a face echipă cu fiecare dintre locuitorii județului nostru în următorii patru ani, în Senat.

  Chiar dacă această campanie electorală este una complicată, pe fondul pandemiei de coronavirus, am întâlniri în fiecare zi cu cu primarii din judeţ, cu reprezentanţi ai diverselor categorii profesionale din municipiu, dar şi cu oameni simpli. Preiau problemele tulcenilor şi voi ţine cont de fiecare sfat în activitatea mea de viitor senator.Avem nevoie să trimitem în Parlament o echipă numeroasă liberală care să reprezinte Tulcea și care să susțină eforturile viitorului guvern, care va fi condus tot de Premierul Ludovic Orban. De la nivelul Președintelui României și până la nivelul administrației locale avem șansa unică de a consolida o echipă pentru patru ani care să dezvolte Tulcea și să dezvolte România!

  Alexandru Cristian Iordan, candidat PNL pentru funcția de senator

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Solve : *
  27 − 21 =