Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Cristian Iordan: „Ca viitor Senator de Tulcea îmi propun să continui să muncesc pentru fiecare tulcean” Cristian Iordan: „Ca viitor Senator de Tulcea îmi propun să continui să muncesc pentru fiecare tulcean”
Candidatura mea pentru Senatul României, precum și candidaturile celorlalți colegi anunțați de filiala Tulcea a Partidului Național Liberal, au fost validate în Biroul Permanent... Cristian Iordan: „Ca viitor Senator de Tulcea îmi propun să continui să muncesc pentru fiecare tulcean”

Candidatura mea pentru Senatul României, precum și candidaturile celorlalți colegi anunțați de filiala Tulcea a Partidului Național Liberal, au fost validate în Biroul Permanent Național. Sunt pregătit și motivat să intru în această competiție electorală pentru a obține votul Dumneavoastră, al tulcenilor! Un vot prin care, împreună, să #DezvoltamTulcea, să #DezvoltamRomania!

Ca Prefect, am intrat în contact cu problemele tuturor comunităților noastre și am sprijinit tulcenii, ca reprezentant al Guvernului României, inclusiv în această perioadă complicată pe care o traversăm. Ca viitor Senator de Tulcea îmi propun să continui să muncesc pentru fiecare tulcean, să pun pe agenda Parlamentului și a viitorului Guvern construit în jurul PNL și a Premierului Ludovic Orban, cele mai importante proiecte de investiții ale zonei noastre. Avem nevoie de o echipă liberală puternică în forul legislativ al țării care să modernizeze legile și care să se asigure că prioritățile noastre sunt ale întregii Românii.

La fel ca și până acum, rămân același om deschis tuturor aleșilor locali, tuturor instituțiilor care se află în slujba tulcenilor și îmi doresc să intru în contact în mod direct sau virtual cu cât mai mulți locuitori ai județului nostru. Pentru că reușim numai împreună! Împreună pentru prosperitate și dezvoltare la Tulcea, acasă!

#DezvoltamTulcea #DezvoltamRomania #ReusimImpreuna

Alexandru Cristian Iordan