Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

CSS Tulcea participă la Festivalul național de babybaschet CSS Tulcea participă la Festivalul național de babybaschet
In perioada 27 iunie -3 iulie 2021 CSS Tulcea va participa la Festivalul național de babybaschet organizat în localitatea Costinești. Participarea este posibilă datorită... CSS Tulcea participă la Festivalul național de babybaschet

In perioada 27 iunie -3 iulie 2021 CSS Tulcea va participa la Festivalul național de babybaschet organizat în localitatea Costinești.

Participarea este posibilă datorită Proiectului “Babybaschet 2021” cofinanțat de Consiliul Județean Tulcea. „Având în vedere că generațiile U16 și U18 se apropie de final urmează formarea a încă doua generații 2009-2010 și 2011-2012 de copii care să asigure viitorul în baschetul tulcean. Menționăm că la acest festival participă 30 echipe și la minibaschet 90 echipe. Federația asigură medaliile și diplomele pentru toți jucătorii neexistând clasament” spun reprezentanții CSS Tulcea.

Antrenori :Grecu Mihaela ,Pavel Mirela si coordonator de proiect Grecu Alexandru Mihaly
Jucatori:Apostol Lucian,Bruma David,Buhalteanu Raul,Cononencu Dragos,Dobre Ionut,Madin Teodor,Maftei Cristian,Mihalceanu Tudor,Parfeonov Leon,Popescu Darius,Radu Vlad,Scurtu Costin,Trandafir Cristian,Zanfir Gabriel!