Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Apelul pe 112 s-a dat azi dimineață, în jurul orei 9.00. Toader Memet Cocoș, de 26 de anim un bărbat cunoscut de autoritățile din...
Avea o furculiță în cap

Avea o furculiță în cap

Apelul pe 112 s-a dat azi dimineață, în jurul orei 9.00. Toader Memet Cocoș, de 26 de anim un bărbat cunoscut de autoritățile din Tulcea pentru protestele sale, a urcat pe grădina de vară de unde a început să își strige problemele.
Bărbatul amenința că dacă pompierii urcă la el să îl dea jos va sări, iar toată lumea ăl va avea pe conștiință.
Problemele zilei de astăzi pentru Toader Cocoș: nu are casă (doarme de o lună în grădina de vară), nu a mâncat de patru zile și nu are cu ce să se îmbrace. Părinții îi cer bani de chirie, are nevoie de medicamente și nu are bani să și le cumpere. A lucrat la firma de salubritate, dar a fost dat afară. Astăzi dimineață Cocoș cerea, din nou, să fie adus primarul municipiului, pentru a se plânge la el. În semn de protest, Cocoș avea o furculiță înfiptă în cap.

După o oră de discuții, negociatorul Poliției, Lucian Țugui, a reușit să ăl convingă pe Cocoș să coboare. Tânărul a intrat în ambulanță și a fost dus la spitalul județean, unde va intra în atenția cadrelor medicale de la Psihiatrie.